• Начало
  • Новини
  • От 15 до 19 май 2019г. няма да е активна опцията "Плащане чрез банков превод" (Тренировъчни тестове и Пробни изпити към СМГ учители ООД)

От 15 до 19 май 2019г. няма да е активна опцията "Плащане чрез банков превод" (Тренировъчни тестове и Пробни изпити към СМГ учители ООД)

15 май 2019

Уважаеми родители,

Информираме Ви, че при извършването на нова поръчка от 15.05.2019г. (сряда) до 10:00 ч. на 19.05.2019г. (неделя) опцията "Плащане чрез банков превод" няма да бъде достъпна.

През този период при извършването на нова поръчка ще може да използвате само "Плащане чрез ePay с банкова карта" и "Плащане чрез EasyPay".

За завършените преди това поръчки, при които сте избрали плащане по банков път, няма промяна – можете да извършите плащането именно чрез банков превод.

Извинете ни за причиненото неудобство!

СМГ учители си запазва правото да прави промени в предлаганите начини за плащане или в сроковете за плащане. Възможно е в определен момент някой метод за плащане изобщо да не е наличен. Възможно е в определен момент срокът за плащане да е по-кратък. Предварително поднасяме нашите извинения в случай на неактуална информация или на печатни грешки.


Често задавани въпроси (FAQ) може да видите тук.

Ако искате своевременно да получавате новини от нас,
харесайте страницата ни във Facebook като натиснете по-долу бутона "Харесвам страницата".