• Начало
 • Новини
 • (Обновена 05 април 2020г.) Онлайн Тренировъчен тест (Пробен изпит) на 05 април 2020 г., организиран от СМГ учители ООД

(Обновена 05 април 2020г.) Онлайн Тренировъчен тест (Пробен изпит) на 05 април 2020 г., организиран от СМГ учители ООД

2 април 2020

(Обновена 05 април 2020г.)

 

Потребителското Ви име е имейл адрес, който е почти същият като този, който използвате за записване на ученик в системата на този сайт, но променен чрез две действия:

 1. преди символа '@' има добавен текста с латински букви:
  за математика "TTM321"
  или
  за БЕЛ "TTB721";
 2. заменен е текстът след символа '@' със "smgood.bg"
 3. имейл адрес, който използвате за записване на ученик в системата на този сайт:
  primer@abv.bg
 4. потребителското Ви име за Тренировъчния тест е:

  за БЕЛ: primerTTB721@smgood.bg
  или
  за математика: primerTTM321@smgood.bg

Парола, която да използвате за влизане (логване) в системата ни:

            1qaz-2wsx

Пример:

yavor@gmail.com

Потребителско име:

yavorTTM321@smgood.bg

Няма как да влезете с primerTTM321@smgood.bg

Таково потребителско име не съществува.

 

СМГ училите ООД организира ОНЛАЙН провеждане на отложените Тренировъчни тестове по Математика за 3. клас и по Български език и литература за 7. клас .

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната тестовете ще се проведат във виртуална среда на 5 април 2020 година, неделя.

Всички ученици, които бяха записани за отменените дати на провеждане, автоматично са записани и за новата дата.

На имейл адреса, който всеки родител-клиент е използвал при поръчката на съответния Тренировъчен тест и на който е получил код за плащане, родителят-клиент е получил електронно писмо с подробни указания.

Задължително е предварително да се запознаете с условията на провеждане, подробно обяснени в описанието на самия Тренировъчен тест, тук за 3. клас и и тук за 7. клас.

Всеки родител има възможност в срок до края на 04 април да отпише ученика при нежелание да участва в онлайн Тренировъчния тест. Всички права и задължения на страните ще бъдат прекратени, съгласно Общите условия. За да отпишете ученик от Тренировъчния тест, пишете ни тук или на zapisvane@smgood.bg

Достъпване до системата на Microsoft Forms и съответната виртуална изпитна система от условия за провеждане на онлайн Тренировъчен тест, част от Извънкласните дейности – без значение дали чрез Teams акаунт на родителя/ученика и/или Teams акаунт, предоставен от СМГ учители ООД – представляват изразяване на съгласие от страна на родителя и приемане измененията относно начина на провеждане на  Тренировъчния тест, включително и съгласие относно осъществяването му в онлайн форма от страна на СМГ учители ООД, което се приема за надлежно изпълнение на договорните задължения на СМГ учители ООД.